Velkommen til ........

Tusind tak for fremmødet til alle de dejlige dansere, der fyldte Valhal i går - til vores årlige påskedans. Endnu en gang fuldt hus - så dejligt :-)

Vi nærmer os vores årsfest  - 4. maj - med Tina Argyle - som også laver workshop aften fredag d. 3. maj - husk tilmelding via nemtilmeld - vejledning til tilmelding kan ses under "kalender - intern"

Og så bliver det også snart tid til vores Havnedans - på Havnen i Frederikssund - hvert torsdag fra 13. juni - hvor vi har lidt overraskelser .... - og frem til og med midten af august - se mere i kalenderen.

INTERNT ARRANGEMENT !!!
Klubtur til Western Camp - maj måned - se mere her - kun for klubbens medlemmer og deres familie - se programmet for weekenden

Hvis du er i tvivl om, hvornår du skal danse er du velkommen til at ringe til vores instruktører (tlf. nr. under punktet "instruktører" ovenfor) - og tale med dem omkring, hvilket hold, der vil passe til dig og dit danseniveau.

Hos os er der plads til alle, der ønsker at danse linedance. Vi danser på alle niveauer - og til alle typer musik - både country og non-country. Vi er en klub, hvor latter, snak, og samvær på tværs af niveauer og alder er i højsædet. Vi danser i "hele" kommunen - og har hold i både Slangerup, Jægerspris og Græse - alt sammen i Frederikssund kommune - se mere under "Hold". Her finder I også næste sæsons holdoversigt, samt indmeldelsesblanket.

Kontakt os på info@getitonliners.com - eller telefon 22 37 13 22 - for at få mere info.
Mange hilsner

Bestyrelse og Instruktører hos Get It On Liners