Nu nærmer vi os tidspunktet hvor den nye sæson 2021/2022 starter.  Brug menuen til at finde hold, holdbeskrivelser, priser og andre oplysninger. Hvis I allerede nu vil tilmelde jer et eller flere hold så brug tilmeldings-blanketten (som du finder på siderne og her). Så får vi de oplysninger som vi skal bruge. Send blanketten på mail til kasserer@getitonliners.com eller info@getitonliners.com.

Sidste sæson var jo noget kort p.g.a. Corona situationen. Derfor har bestyrelsen besluttet, at de linedansere som var tilmeldt og har betalt for hele sidste sæson, får denne sæson til halv pris. Det gælder kun for 1. hold man tilmelder sig som dermed koster kr. 375,00 i stedet for kr. 750,00.

Vi glæder os til den nye sæson og håber, at vi bliver rigtig mange til dans, sjov, hygge og god musik.

Vi holdt vejret og det gjorde vejret også. Vi fik danset hele aftenen til live musik med Tamra Rosanes uden regn.
Der var rigtig mange der dansede med og mange der kiggede på. 
Tak til Tamra Rosanes for at stille op og tak til alle for at være med.

De sidste 2 aftener hvor vi danser på havnen er torsdag den 5. og den 12. august.
Hvis du ikke har prøvet at danse linedance før, så har du nu chancen for at være med. Måske synes du - ligesom os - at det er sjovt og vil være med når vi starter op på den nye sæson i uge 33 med intro for begyndere. Se her på hjemmesiden hvornår og hvilke hold du kan tilmelde dig.


Fb_event_havnedans2021_alle_interesserede copyjpg

Vi satser og håber på at vejret holder - så aftenens program med live musik fra Tamra Rosanes og linedans bliver afholdt på havnen i Frederikssund foran restaurant Toldboden. 

Det blæser lidt koldt men vi får alle sammen varmen af at danse så kom og vær med eller se på.

Vi glæder os til i aften.