Smittetallene er desværre stigende i samfundet.
Derfor har vi besluttet, at coronapas er en betingelse for deltagelse i vores arrangementer.
På den måde passer vi bedst muligt på hinanden og kan trygt danse sammen.
VI GLÆDER os til at danse begynderdanse på lørdag den 27.

Det er dejligt at vi nu er tilbage i den gamle gænge med rigtig meget dans - både som arrangementer hos os selv og hos andre - husk at holde øje med Facebook og også på siden her.

Der er kommet mange nye dansere til klubben - velkommen til jer - og ved vores veloverståede generalforsamling blev 2 nye meldt ind i bestyrelsen - velkommen til Helle og Britta.

Det ser ud til, at mange bliver smittet med Covid (vaccineret eller ej) og nye restriktioner er måske på vej. 
Der er ikke nogle restriktioner for os endnu men husk at vi stadig skal holde afstand, spritte af og alt hvad vi ellers kan gøre for at holde Covid væk.

Det er ved at være tid til ordinær generalforsamling i Get It On Liners og vi håber at se så mange som muligt. Overvej muligheden for at være en del af en bestyrelse - det gør ikke ondt og du er med til at fastlægge hvordan klubben skal fungere, hvilke arrangementer der skal være og meget mere. Der er ca. ét møde om måneden og hvis muligt deltagelse og hjælp ved arrangementer. 
Hvis du er vild med at danse, kunne du måske også have lyst til, at være en del af bestyrelsen.

Sæt kryds i kalenderen ved fredag den 5. november 2021

Indkaldelse og dagsorden vil snart blive udsendt 

Da Jeanette og Niels har ferie i uge 38 er motionsholdet aflyst den uge.Til gengæld vil der blive danset i uge 42 = efterårsferien.

/Rie